Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین

ترجمه مقاله اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد قابلیت هضم گوساله هلشتاین

  • عنوان انگلیسی مقاله: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves
  • عنوان فارسی مقاله: اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد، تغذیه رفتار و قابلیت هضم گوساله هلشتاین.
  • دسته: صنایع غذایی – زیست شناسی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 14
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

شکل فیزیکی علوفه ممکن است به رشد سیرابی کمک کند که این خود ممکن است باعث افزایش وزن بدن، کاهش مواد موجود (DM) یا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتیجه باعث سلامت لبنیاتی گوساله شود. هدف این تحقیق بررسی دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط روی رفتار، قابلیت هضم ظاهری، و رفتار تغذیه ای گوساله های جوان شود. 20 گوساله نر هولستین(46. 8}1. 2kg) به صورت تصادفی علامت گذاری شدنداز بدو تولد با یکی از دو روش تغذیه ای در جایی که آنها را در معرض یک جیره غذایی پیچیده قرار می دهند (بر اساسیک مبنای DM) 90% تغلیظ پودر آغازی و هر یک از این دو تا (1) 10% به صورت درشت تکه شده (3-4cm) یونجه (CRS؛ n=10(یا (2) 10% زمین عالی (2 mm) علف یونجه (FN؛ n=10). به همه گوساله ها 8 لیتر شیر جایگزین (MR؛ 1. 2 KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور پیشرونده کاهش پیدا کرد بعد از WK برای قادر ساختن از شیر گرفتن با اتمام هفته هفتم. مطالعه و بررسی تمام شد بعد از هفته هشتم. مصرف جیره مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پیدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پیدا کردند دو بار در عرض یک هفته. نمونه های غذا و پس مانده های آن در عرض هفته هفتم و هشتم برای بررسی محتوای تغذیه.

مصرف جیره مخلوط، MR، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته وزن می شوند. نمونه های غذا و پس مانده های غذایی در هفته 7 و 8 برای ارزیابی های محتوی غذایی جمع آوری شدند. داده های رفتاری برای هر گاو برای مدت دو ساعت در طول هفته 6 و 8ام برای یک ارزیابی کلی هر حیوان 28 ساعت در هفته مورد ارزیابی قرار گرفت. کلیه فضولات در طول هفته 8ام برای تعیین قابلیت هضم جمع آوری شدند. گاو ها تغذیه شده با CRS در واقع DM بیشتری نسبت به انوع FNدارند.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.31 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل

مقالات مشابه

ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده
عنوان انگلیسی مقاله: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves عنوان فارسی مقاله: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده. دسته: صنایع غذایی – زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11 دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله خرید ترجمه مقاله چکیده ترجمه اطلاعات محدودی درباره تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و ...
پاورپوینت تغذیه ورزشی-2539
اطلاعات فایل نویسنده: بیژن خانعلی زاده دسته بندی: ورزشی قیمت: 5000 تومانتغذیه ی ورزشی مقدمه: یک شاخه ی علمی از حیطه ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه ی طب ورزشی و همچنین در یکی از جنبه های مهم علم تمرین نیز به شمار می رود. غذا در واقع منبع تامین کننده ی سوخت بدن و زمینه ساز فعالیت ها و سازگاری های بدن برای ورزش می باشد. تغذیه ی مطلوب تغذیه ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم های بدن انسان ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.