Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

پایان نامه مقایسه فنی خطوط و کابل های AC و DC

پروژه مقایسه فنی خطوط و کابل های AC و DC

مقدمه

با توجه به رشد روز افزون مصرف انرژی الکتریکی، روش های تولید و انتقال آن، که بعنوان نمونه سیستم های قدرت HVAC می باشد به صورت گسترده توسعه یافته است و بنا به ضرورت افزایش قابلیت اطمینان و تامین شرایط فنی و اقتصادی هر چه مطلوب تر و بالا بردن کیفیت و توان تولیدی، این سیستم ها را، به شبکه های به هم پیوسته تبدیل کرده است از طرفی توسعه مصرف و بروز مشکلات فنی در سیستم های HVAC از قبیل پایداری، افزایش تلفات، افزایش سطح ایزولاسیون و سطح اتصال کوتاه و همچنین بروز مشکلات اقتصادی از قبیل افزایش مصرف مس، افزایش هزینه ساخت و طراحی دکل هاو افزایش وسایل عایقی مانند مقره ها، باعث شده که علاوه بر شبکه های HVAC، انتقال انرژی به وسیله شبکه های HVDC نیز مورد توجه و بررسی قرار گیرند.

کلیدواژه ها

  • 1-شبکه
  • 2-سیستم
  • 3-کابل
  • 4-هادی
  • 5- برج یا دکل
  • 6- مقره
  • 7- جریان متناوب فشار قوی
  • 8- جریان مستقیم فشار قوی

پیشگفتار

بی شک مبانی پیشرفتهای بنیادین هر جامعه بر پایه رشد و ترقی هر چه بیشتر کاربرد علوم در آن جامعه و دستیابی به تکنولوژی نوین قرار دارد. در این میان نقش و مسئولیت دانشگاهیان و متخصصین بسیار سنگین بوده و هر یک وظیفه دارند نسبت به علم و تخصص خود تلاش همه جانبه ای را پیگیری کنند.

گسترش سیستم های قدرت، افزایش توانهای انتقال یافتنی، توسعه جغرافیایی حوزه های تحت پوشش سیستم های برق، به هم پیوستن شبکه های برق رسانی کشورهای همجوار که شاید با فرکانسهای متفاوتی کار کنند و مسائل پایداری و افت توان در شبکه های رایج انتقال، نیاز به استفاده از شیوه های جدید انتقال را افزایش داده است.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی یکسو کننده های با قدرت بالا و ارزان شدن قیمت آنها و همچنین افزایش ارتباطات بین المللی بین کشورها و حتی قاره های مختلف که ضرورت انتقال قدرت در فواصل بسیار طولانی را به دنبال خود دارد، باعث شده که شبکه های انتقال قدرت DC مجهز به مبدلهای تریستوری نسبت به شبکه های انتقال AC از نظر اقتصادی مقرون به صرفه شوند. این امر خود باعث افزایش چشمگیر انتقال انرژی به صورت DC شده است. همچنین مینیمم کردن تلفات سیستم یکی از پارامترهای بسیار مهم در طراحی شبکه های انتقال انرژی محسوب می شود و از آنجا که تلفات خطوط انتقال DC به مراتب کمتر از خطوط انتقال AC می باشد. لذا کاربرد این نوع سیستم ها در سالهای اخیر با طولانی تر شدن طول خطوط انتقال افزایش چشمگیری پیدا کرده است و این باعث شده که به جای ساختن نیروگاههای جدید فسیلی یا اتمی در نزدیکی مراکز مصرف و انتقال آن توسط خطوط HVAC، از نیروگاههای دوردست، انرژی ارزان را توسط خطوط HVDC به مراکز مصرف منتقل نموده و علاه بر قیمت انرژی کمتر، مسائل زیست محیطی را نیز نداشته باشیم.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 5.56 مگابایت
  • شماره ثبت: 505

دانلود فایل


شماره پشتیبانی: 42274401 (041)


مقالات مشابه

پروژه تاثیرات تولیدات پراکنده در پایداری سیستم های قدرت (DG)
عنوان: پروژه تاثیرات تولیدات پراکنده در پایداری سیستم های قدرت (DG) مقدمه در سیستم های بهم پیوسته برق، با توجه به صرفه جویی های مقیاس (Economies of Scale)، تولید انرژی الکتریکی به صورت مرکزی و توسط نیروگاه های بزرگ صورت می گیرد. در سال های اولیه پیدایش سیستم های بهم پیوسته، معمولاً سیستم با رشد سالانه حدود 6 الی 7 درصدی در مصرف انرژی الکتریکی مواجه بود. در دهه 1970 مباحثی از قبیل بحران نفتی و مسائل زیست محیطی مشکلات جدیدی را برای صنعت برق مطرح نمودند، به گونه ای که در دهه 1980 این فاکتورها و تغییرات اقتصادی، ...
بررسی انواع تجهیزات خانواده FACTS
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی عنوان کامل: بررسی انواع تجهیزات خانواده FACTS دسته: مهندسی برق – قدرت فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 59 چکیده این نوشتار عهده دار معرفی ادوات جدید سیستم های مدرن انتقال انرژی می باشد که تحول زیادی را در بهره برداری و کنترل سیستمهای قدرت ایجاد خواهد کرد. با رشد روز افزون مصرف، سیستمهای انتقال انرژی با بحران محدودیت انتقال توان مواجه هستند.این محدودیتها عملاً به خاطر حفظ پایداری و تامین سطح مجاز ولتاژ به وجود می آیند.بنابراین ظرفیت بهره برداری عملی خطوط انتقال بسیار کمتر از ظرفیت واقعی خطوط که همان ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.