Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

Articles

مقالات خارجی - انگلیسی - ترجمه فارسی روان

روش های نوین غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی

ترجمه مقاله روش های نوین غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی

  • عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review
  • عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی.
  • دسته: صنایع غذایی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

در صنعت مواد روغنی و چربی، غیر اسیدی کردن مواد روغنی نه تنها برای پذیرش مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد بلکه می تواند تاثیر اقتصادی زیادی بر روی تولید داشته باشد. روش های غیراسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. چندین مانع نیز در ارتباط با این فرایند غیر اسیدی کردن رایج وجود دارد. ب عضی از روش های جدیدی که می تواند – به عنوان جایگزینی برای شیوه های صنعتی امروزی- مورد بررسی قرار گیرد شامل غیراسیدی کردن بیولوژیکی، استری کردن مجدد، استخراج حلالی، استخراج مایع مافوق بحرانی و فناوری های غشایی می باشند. این روش های جدید- به طور مستقل یا در ترکیب با فناوری های کنونی- می تواند برای غلبه بر موانع اصلی موثر باشد. علاوه بر مضر نبودن آن ها برای محیط زیست، می توانند منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش در اتلاف مواد روغنی گردند. بعضی از این روش ها می توانند جایگزین فناوری های جدیدتر در سالهای پیش رو گردند.

کلیدواژه

  • پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی
  • استری کردن مجدد شیمیایی
  • فناوری غشایی
  • اشتخراج حلالی
  • استخراج مابع فرابحرانی

مقدمه

مواد غذایی شامل ترکیباتی چون آب، کربوهیدرات، پروتئین، و چربی می باشند. چربی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی رژیم غذایی به شمار می آید. زیرا آن می تواند به عنوان یک منبع مهم انرژی همانند اسیدهای چرب و ویتامین های قابل حل مانند A-D-E و K به شمار بیاید. منبع اصلی روغن های خوراکی شامل دانه های روغنی، ساقه میوه، گوشت حیوانات و ماهی ها می باشد. دانه روغنی به عنوان منبع اصلی تولید روغن های خوراکی می باشند. کل تولیدات جهانی مربوط به دانه های روغنی برابر با 326 میلیون تن در سطح جهان می باشد.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 2.89 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

دانلود فایل


شماره پشتیبانی: 42274401 (041)


مقالات مشابه

فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
مقاله: فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی قالب بندی: word شرح مختصر در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است. یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد، افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است. پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند. افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.. در بخشهای بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و کاربرد استخراج ...
فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی
عنوان مقاله: فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی قالب بندی: word شرح مختصر در بسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است. یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد، افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است. پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند. افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد... در بخش های بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.